Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Bomen en planten van Visser Plant

LIPPENHUIZEN - Visser Plant Boomkwekerij / Plantencentrum aan Bûtewei 12 in Lippenhuizen houdt zich al vijftig jaar bezig met het kweken van bomen, heesters, coniferen, rhododendrons, vaste planten, klimplanten, bodembedekkers, haagplanten en vele andere tuinplanten. Met een uitgebreid assortiment en vakkennis behoort Visser Plant tot de toonaangevende bedrijven in Nederland.

"Door de unieke combinatie van boomkwekerij en plantencentrum kunt u rechtstreeks bij de kweker kopen", aldus de specialist. "Dit garandeert een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij leveren een volledig assortiment planten en bomen direct uit voorraad.

Om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden hebben wij de Visser Plant Schetsservice voor als u niet een compleet tuinontwerp wilt laten maken, vanwege de kosten, maar wel net even iets meer advies op maat nodig heeft."

Visser Plant is ook geopend tijdens de Paasshow op tweede Paasdag en op Koningsdag van 10.00 tot 17.00 uur aan Bûtewei 12, 8408 HC Lippenhuizen, tel. 0513-461578 - www.visserplant.nl - info@visserplant.nl