Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Groet weer goed voor Superdeals!

DEN HELDER/SCHAGEN - Je kunt natuurlijk de showrooms aflopen tijdens de Paasdagen en de drukte opzoeken of je kunt even wachten en een bedrijf bezoeken wiens naam alles zegt: Groet verwelkomt jou, zijn naam getrouw, met een handdruk, een kopje koffie en veel persoonlijke service tijdens de Superdeals-dagen van 23 tot en met 26 april.

Veel voordeel tijdens Superdeals

Even wachten loont stelt Arjan Groet van het gelijknamige familiebedrijf. "We gaan weer ouderwets knallen! Op de Peugeot 108, 208 en 2008 geven we een superkorting zodat je echt een superdeal kan sluiten tijdens deze dagen… Zo is de complete Peugeot 108 Active Pack Premium leverbaar voor slechts € 11.850,-. Deze prijs is inclusief de kosten om de auto rijklaar aan te leveren. Verder geven we op de sportieve 208 Signature maar liefst € 4300 ,-korting waardoor deze splinternieuwe auto slechts € 14.980,- rijklaar gaat kosten. Dat is een nieuwe auto voor een tweedehands prijs! En een laatste voorbeeld: De rijk uitgeruste stoere Peugeot 2008 Blue Lion kost tijdens deze 'dwaze' dagen maar € 18.870,- Daarnaast mag je ook nog eens gebruik maken van een lage rente lening met maar 0,9% rente en indien je een auto hebt in te ruilen geven we hier een mooi bedrag voor terug!"

Profiteer

De superdeal op de 108 geldt voor elke nieuw te bestellen auto maar de superdeals op de 208 en 2008 zijn alleen van toepassing op voorraadmodellen. Arjan Groet: "Kortom op is op! Wacht dus nog even met de Pasen, oriënteer je op ons assortiment en profiteer van al het voordeel van 23 tot en met 26 april bij ons!"