Tuin in Heemstede met Geo Ceramica's.
Tuin in Heemstede met Geo Ceramica's. (Foto: Roel van der Aa)

Spaansen brengt uw tuinwensen tot leven!

REGIO - Spaansen Tuin en Bestrating telt drie vestigingen en heeft meer dan 50 jaar ervaring op bestratingsgebied. De grootste showterrassen van Noord-Holland zijn weer smaakvol ingericht vol inspiratie en de ruimste keuze. Spaansen is dé bestratingsspecialist die uw tuinwensen tot leven brengt.

Dit jaar zijn er weer veel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Denk eens aan strakke keramiek tegels van 3 cm dikte, waardoor u geen speciale ondergrond meer nodig heeft. Of gecoate tegels met stijlvolle designs en een krasvaste uv-bestendige toplaag. Houdt u meer van een natuurlijke uitstraling? Het assortiment gebakken, authentieke klinkers, betontegels of -stenen is eindeloos.

Buitenleven inspiratie

Al deze producten vindt u terug in het vernieuwde magazine dat Spaansen elk jaar in het voorjaar presenteert. 200 pagina's vol met nieuwe trends en eindeloze inspiratie voor uw droomtuin. Buiten sierbestrating is Spaansen ook hét adres voor tuinhout, kunstgras en verlichting. Deze catalogus én de catalogus met tuinhout of buitenverblijven kunt u lezen via www.spaansen.nl/catalogus of neem hem mee bij een van de vestigingen.

Er gaat niets boven het echt zien en voelen van de materialen! Daarom opent Spaansen ook op tweede paasdag de deuren van alle drie de vestigingen van 10.00-16.00 uur. Alles draait om de optimale buitenbeleving en daarom geeft Spaansen bij een bestelling op tweede paasdag een luxe barbecue t.w.v. € 139.- cadeau!* Laat de zomer maar komen!

*Vraag naar de voorwaarden