Vakantiepark de Luttenberg.
Vakantiepark de Luttenberg. (Foto: aangeleverd)

Unieke camping in Overijssel

REGIO – Vakantiepark de Luttenberg is landelijk en aan een bosrand gelegen, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over een binnen én buitenzwembad dat tot 30 september geopend is, diverse speelvoorzieningen en een gezellige Brasserie.

De Luttenberg ligt vanuit de mooie ligging in Overijssel, dichtbij de steden Deventer, Zwolle, Almelo, maar ook vlakbij het gezellige Ommen, Raalte, Nijverdal en Hellendoorn. Een kampeervakantie op ruime velden waarbij men de keuze heeft uit autovrij, wel of geen kinderspeelplaats, een glampingvakantie of juist een vakantie in een accommodatie? Bij vakantiepark de Luttenberg kan het allemaal!

Een vernieuwd buitenzwembad, en binnenzwembad met ontspannende compleet welnesscenter. Van het welnesscenter kan men tegen betaling gebruik maken en deze is tot 30 september geopend. Alle faciliteiten zijn tot en met 30 september geopend. Het animatieteam is aanwezig in de schoolvakanties, behalve de herfstvakantie. Vakantiepark de Luttenberg is kleinschalig, gemoedelijk en tóch met alle faciliteiten voor het hele gezin!

Wie nu boekt krijgt 10% vroegboekvoordeel. Geldig op zowel accommodaties en kamperen. 10% korting op de verblijfskosten bij minimaal 7 nachten en maximaal 21 nachten. Boek drie maanden vóór aankomst op vakantiepark de Luttenberg. Niet geldig in combinatie met andere acties. Het voordeel wordt berekend over het basistarief. Over eventuele extra personen, extra opties en/of voorkeurskosten wordt geen voordeel gegeven. Gratis stroom niet geldig voor (voor)seizoensplekken. Niet in combinatie met actiekaarten, arrangementen langer dan 21 nachten, drieweekse arrangementen in juli/augustus en (voor/na)seizoenplaatsen.

Vakantiepark de Luttenberg is te vinden aan Heuvelweg 9 in Luttenberg, tel. 0572-301405. Zie ook: www.luttenberg.nl.