Laura Schoonaard - Bastin van 'Gelakt by Lau'.
Laura Schoonaard - Bastin van 'Gelakt by Lau'. (Foto: aangeleverd)

Pour Vous Parfumerie Schagen viert feest

SCHAGEN - Pour Vous Parfumerie Schagen viert al weer haar 5-jarig bestaan in het mooie winkelpand aan Laan 4 in Schagen. Vanaf zondag 28 april tot en met zaterdag 4 mei staat de hele week in het teken van het feest. Het wordt groots gevierd met een spectaculaire korting van 25 procent op het totale assortiment (met uitzondering van Rituals en Lampe Berger).

Opening van 'Gelakt by Lau'

Tijdens de feestweek opent Laura Schoonaard - Bastin in samenwerking met Pour Vous 'Gelakt by Lau' een professionele OPI Gelcolor Salon voor cosmetische hand- en voetverzorging. Met een OPI gelcolor heb je gegarandeerd veertien dagen lang mooi gelakte nagels zonder beschadigingen. Perfect voor vakanties, een bruiloft of een ander groot feest. Of gewoon als je het hele jaar door mooi gelakte nagels wilt hebben en zelf geen ster bent in lakken. Verkrijgbaar In de winkel is nu ook het OPI nailcolor assortiment met ruim tweehonderd kleuren uit de diverse collecties zoals de Infinite Shine collectie. Een afspraak maken is nu al mogelijk bij Pour Vous Parfumerie Schagen.

Parfumerie

De core business van de winkel is Parfumerie met de hoofdletter P. Naast geuren en make-up wordt er veel aandacht geschonken aan huidverzorging- en verbetering. In de schoonheidssalon kun je terecht voor gezichtsbehandelingen met specifieke aandacht voor huidverbetering met het Zwitserse Anti-ageing merk NESCENS of een heerlijke ontspanningsbehandelingen met Clarins. Daarnaast kan je in de salon ook terecht voor een pedicure, harsen en diverse kleine behandelingen als wimpers en wenkbrauw verven.

Feestweek

Tijdens de feestweek zijn er volop activiteiten met onder andere het cosmeticamerk SISLEY met gratis Make-up en Skincare advies van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 mei en demo's van de NuFACE beautytool, dit apparaat voor thuisgebruik verstrakt de kaakcontour, verbetert de huidtoon, vermindert rimpels en fijne lijntjes en lift de wenkbrauw. Met direct veel zichtbare resultaten.

Kom je ook een taartje eten? Het team van Pour Vous Schagen en Laura van 'Gelakt by Lau' nodigen je uit om het feest samen met haar te komen vieren. Wees van harte welkom bij de Beauty Expert van Schagen.