E-bikes van Leader Fox.
E-bikes van Leader Fox. (Foto: aangeleverd)

Sportief fietsen met e-bikes Leader Fox bij FietsService Schagen

SCHAGEN - Leader Fox heeft dit seizoen de grootste e-bike collectie aller tijden! Fietsen met een lage instap, stads e-bikes, tour e-bikes, zeer sportieve e-bikes en ook robuuste e-bike mountainbikes. Voor iedereen die op zoek is naar een e-bike met een sportieve uitstraling en dito rijgedrag is er wel een fiets in het assortiment. Op vele modellen zit de accu in het frame en is standaard 630 Wh.

Leader Fox levert de fietsen met een Bafang motor, dit is een kwalitatief goed systeem dat op zeer veel e-bikes wordt toegepast. De Bafang middenmotor heeft een trekkracht van 80Nm en is voorzien van een rotatie-, snelheids- en/of trapkrachtsensor. Deze 3 sensoren zorgen ervoor dat de ondersteuning wordt aangepast aan het fietsgedrag en dat de ondersteuning zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. De Bafang middenmotor is geschikt voor dagelijks en recreatief gebruik, ook in heuvels en bergen.

FietsService Schagen levert al vele jaren elektrische fietsen, sinds vorig seizoen is Leader Fox toegevoegd aan het assortiment. De vraag naar sportieve elektrische fietsen bleek erg groot, klanten zijn erg blij met alle standaard opties! Veel modellen hebben standaard een 630 Wh accu in het frame, hydraulische schijfremmen, schitterend kleuren display met vele instel mogelijkheden. Brede anti-lek banden van Schwalbe maken de fiets tot een robuuste stoere elektrische fiets. Vele modellen staan klaar voor een proefrit met een uitgebreide uitleg en proefrit. FietsService Schagen, Molenstraat 34 te Schagen. www.fietsserviceschagen.nl