Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Service is altijd in de buurt

SCHAGEN - In korte tijd verhuisde EP:Beerepoot van het Makado Centrum naar de Nieuwstraat in Schagen, werd het zesde filiaal geopend in Broek op Langedijk én werd de Voorjaarsbeurs succesvol afgesloten. Maar stilzitten is er niet bij, want het volgende project is alweer van start.

In winkel Hoorn wordt de laatste hand gelegd aan een unieke BBQ-beleving. Op de eerste etage wordt een BBQ-shop gecreëerd waar alle merken zich uitgebreid presenteren. Alle kamado barbecues van The Bastard, Big Green Egg en Kamado Joe staan in alle formaten opgesteld. Ze zijn door voortdurende innovatie uitgegroeid tot multifunctionele buitenkeuken waarin alles mogelijk is; Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking. Door het unieke keramiek kan men de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Naast de bijbehorende accessoires kan men hier ook diverse soorten houtskool van restaurantkwaliteit verkrijgen.

De kamado BBQ is hot en wordt steeds populairder. Want er is natuurlijk niets mooier dan heerlijk buiten eten met vrienden en familie. Komt de gedachten op om een kamado BBQ aan te schaffen, maar eerst wat meer informatie? Heeft men er al één maar is het lastig om het maximale uit de mogelijkheden te halen of gewoon lekker de handen uit de mouwen steken? Doe dan mee met de gratis BBQ-workshops. Deelnemers leren van een échte grillmaster de basistechnieken, waaronder de BBQ op de juiste manier vullen, hem veilig aansteken, de temperatuur beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken. En uiteraard wordt er ook lekker geproefd. Kijk op www.epbeerepoot.nl voor de beschikbare data en schrijf dan snel in want vol is vol! Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.