Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Het ultieme moederdagcadeau

SCHAGEN - Alle mama's opgelet: De schrijfcursus: "Luisteren naar je pen", is een prachtig cadeau voor jezelf! Schrijven, reflecteren en visualiseren zijn machtige instrumenten om jouw principes en idealen aan te scherpen. Het proces van selffulfilling prophecy.

Cursisten schrijven aan de hand van wisselende, korte, creatieve schrijfopdrachten, waarbij je creaties en schrijfsels met elkaar bespreekt. Samen schrijven is elkaar inspireren en elkaar op een andere manier ontmoeten! In de zesdaagse cursus besteden deelnemers aandacht aan; schrijven in de natuur, ontwikkeling door reflectie op jouw autobiografische fragmenten, diverse dichtvormen, handletteren, eigen moodboard creëren, jouw kernwaarden en to-be-list samenstellen : "Wie wil je zijn? En visualiseren over hoe jouw leven er over 5 jaar uitziet. Ervaring met schrijven is niet nodig, wel de affiniteit met schrijven! Stel je ervoor open en je krijgt er zoveel voor terug! Ik reik je praktisch uitvoerbare ideeën aan, welke je inspireren om thuis uit te proberen", zegt Yvonne Veenstra.

Maandag 20 mei start de schrijfcursus, vervolgens elke maandagavond 27 mei, 3 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli is de afsluiting. Cursisten schrijven bij Yvonne aan de keukentafel en bij mooi weer buiten in de natuur. Hoe laat? De inloop is vanaf 20.00 uur, hierbij besteden deelnemers de tijd tot 22.15 uur en daarna sluiten ze gezamenlijk de avond af. De kosten voor de cursus: 190,- euro exclusief btw. Reserveer tijdig, voor meer informatie over de cursus 'Luisteren naar je pen', stuur een mailtje naar: schrijvenmetyv@gmail.com