Goudsmit Kitty de Graaf.
Goudsmit Kitty de Graaf. (Foto: aangeleverd)

Let Love rule!

SCHAGEN - "Liefde is, naar mijn mening, waar het leven om draait", zegt goudsmit Kitty de Graaf. "En dat komt in vele vormen. Liefde voor je partner, voor je vrienden, voor je familie. En ze zijn allemaal net even anders, maar altijd bijzonder. Eén daarvan is de Liefde voor je moeder. En hoe die ook mag zijn, die is (meestal) onvoorwaardelijk en voor altijd".

Moeder beetje extra verwennen met Moederdag

"Dus hoe leuk is het om je moeder een beetje extra te verwennen met Moederdag! En geef je haar, behalve een bloemetje en ontbijt-op-bed, een gezellige workshop of een sieraad, uniek voor haar gemaakt! Je kunt het zo gek niet bedenken en ik kan het maken. Ik kan iets heel nieuws maken, maar ik kan ook oude sieraden verwerken tot een nieuw juweel, met zijn eigen emotie en een tweede leven".

"Kom een keer langs in ons gezellige atelier, welke ik deel met klokkenmaker Henk Houkes, en we bespreken de mogelijkheden".

Het atelier van Kitty de Graaf – goudsmid is te vinden aan Herenstraat 5 in Schagen, tel. 06-39319000. Zie ook www.kittydegraaf.nl