Bezoek Groets bedrijfswagenshow.
Bezoek Groets bedrijfswagenshow. (Foto: aangeleverd)

Begroet nieuwe vrijheidsgevoel tijdens Groets bedrijfswagenshow

SCHAGEN/DEN HELDER - De Fok 12 in Schagen en de Kievitstraat 18 in Den Helder zijn niet de locaties waar de bevrijdingsvuren worden aangestoken. Niet letterlijk althans, maar het hart zou wel eens degelijk in vuur en vlam worden gezet tijdens Groets bedrijfswagenshow van maandag 6 tot en met zaterdag 11 mei. Door de hippe looks van buiten, maar vooral de ruimte van binnen die bij de Peugeot-modellen het functionele overstijgt.

"Het vrijheidsgevoel dat u als ondernemer toch al omarmt wordt versterkt wanneer u zitting neemt in één van de vele modellen die Franse grandeur uitademen en toch zo functioneel zijn. Pro Peugeot kortom en dat wordt vertaald in de benaming van zes dagen bedrijfswagenshow bij Groet: Peugeot Professional Dagen. Tijdens deze zes dagen krijgen belangstellenden, wanneer ze besluiten de aankoop van de Peugeot-bedrijfswagen via een financiering te betalen, de ruimte van een betalingstermijn van vijf jaar tegen nul procent rente. Zodat u nog lang na de aankoop dat vrijheidsgevoel vasthoudt! En dat is nog niet alles", aldus gezicht van de zaak Arjan Groet. "Tijdens de show geven wij op alle bedrijfswagens maar liefst 25 procent korting op de bedrijfswagen- en fabrieksopties!"

Bij Groetauto duurt Bevrijdingsdag voor de ondernemers maar liefst zes dagen! Kies voor beleving en professionaliteit zodat men te allen tijde bij alle relaties scoort bij de eerste en tweede indruk! Zie ook www.groetauto.nl.