Afscheid medium Tiny de Ruiter in Woord van Wijsheid

SCHAGEN – Aurora heeft in Den Helder reeds afscheid genomen van het medium Tiny de Ruiter. Gedurende 27 jaar heeft ze daar openbare avonden verzorgd en in Schagen 25 jaar. Woensdag 15 mei zal zij de laatste avond verzorgen in Woord van Wijsheid aan Loet 19 in Schagen. De avond begint om 20.00 uur en zal in het teken staan van foto's van overleden personen.

Meer dan 25 jaar heeft het Amsterdamse medium Tiny de Ruiter openbare paranormale avonden verzorgd voor het Spiritueel Centrum 'Aurora' in Den Helder Schagen en Harlingen.

Helderziende waarnemingen

Tiny de Ruiter is 40 jaar werkzaam in de paranormale wereld. Ze heeft in het verleden bekendheid verworven door haar optreden op de televisie en heeft in die hoedanigheid helderziende waarnemingen gedaan in Engeland. Vanwege het bereiken van de leeftijd van 80 jaar heeft ze besloten een stapje terug te doen.

Dieper niveau

Deze woensdag zal Tiny een avond verzorgen aan de hand van liefst overledenen foto's. "Met deze werkwijze kan ik op een dieper niveau waarnemingen doen", zegt ze regelmatig tegen de aanwezigen. Foto's/voorwerpen van levenden zijn echter ook mogelijk.

Vanwege de te verwachten drukte voor dit populaire medium, wordt men verzocht om te reserveren. Uitsluitend op: hagenstein52@gmail.com