Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Mooie acties Auping en Tempur bij De Bedden Den Helder

DEN HELDER - Auping , het topmerk uit Deventer heeft prachtige modern vormgegeven ledikanten en boxsprings. Een van de modellen is de Auping Auronde, een ledikant wat ontworpen is in 1973 en wat geheel bestaat uit gelaagd beuken, samen met de dwarsgespannen spiralen een super degelijk bed waar MEN jaren en jaren plezier van heeft.

Super strak vormgegeven

Een ander populair Auping model is de Essential ,een super strak vormgegeven frame wat geheel uit aluminium bestaat, het bijpassend hoofdbord kan men van hout of in een meubelstof stofferen. Om de Auping modellen te promoten is het nu mogelijk om van een korting van € 400,- te genieten. Het model moet wel met bodems en matrassen gekocht worden bij De Bedden Den Helder.

Heerlijk drukloos gevoel

Een ander zeer populair merk is wel Tempur, Dé uitvinder van het NASA schuim. De matrassen geven een heerlijk drukloos gevoel en zorgen ervoor dat de bloedsomloop niet gestremd wordt, hierdoor krijgt het lichaam veel minder de reflex om te verdraaien waardoor men een zeer rustige nachtrust heeft. Men kan nu met een mooie korting van 15 procent op de gehele collectie voordelig aan een mooie Tempur set komen. Om het nu nog aantrekkelijker te maken geven ze bij De Bedden bij de aanschaf van een Tempur set niet alleen de 15 procent korting maar ook een Tempur kussen cadeau per ligplek. De Bedden is te vinden vinden op het Ravelijncenter aan Industrieweg 4b in Den Helder. Zie ook www.debedden.nl