Color Experience voor Verf & Wonen geeft Schagen kleur.
Color Experience voor Verf & Wonen geeft Schagen kleur. (Foto: aangeleverd)

Color Experience geeft Schagen kleur

SCHAGEN - Color Experience voor Verf & Wonen: nieuw logo, nieuwe uitstraling, nieuwe belettering op de gevel en auto, maar nog steeds met dezelfde enthousiaste personen die met passie en vakkundigheid een thuis creƫren voor het huis. Behang, verf, raamdecoratie en gordijnen, misschien zoekt men een nieuwe vloer. De nieuwste collecties zijn steeds verkrijgbaar op de Nieuwe Laagzijde 45.

Onlangs is de presentatie vloeren uitgebreid, onder andere extra aanvulling op sterke onderhoudsvriendelijke pvc-vloeren, maar ook laminaat, vinyl, tapijt en marmoleum zit in de collectie, alles wordt vakkundig gelegd door de stoffeerder. Mooie passende combinaties maken en realiseren is hun vak. Ze nemen graag het werk uit handen van de klant.

Wie weet dat zij de grootste collectie behang van Schagen en omgeving hebben? Ze hebben de standaard collectie aangevuld met pareltjes voor de wand, merken zoals Missprint, Morris & Co, Designers Guild en Sanderson, natuurlijk staan de bekende merken zoals Eijffinger, BN en Arte op de plank.

Nauwkeurig inmeten

Insectenhorren, raamdecoratie en gordijnen in combinatie met rails en roedes zijn er in vele soorten, maar welke is geschikt voor de ramen of deur? Dat komt de servicemonteur nauwkeurig bij de mensen thuis inmeten, zodat ze een goed advies kunnen geven. De producten worden naderhand precies op maat geleverd en gemonteerd.

Service, dat is bij Color Experience voor Verg & Wonen gewoon standaard!

Houd de website www.colorexperience.nl e.d. in de gaten, want acties zijn onderweg.