Anita van der Gulik.
Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

Workshop spiertesten

DIRKSHORN - "Ons lichaam spreekt een bijzondere taal en geeft daarmee uitdrukking aan wie we zijn, hoe we ons voelen en met welke problemen we zitten", zegt Anita van der Gulik van Praktijk Anita van der Gulik. "De spiertest is een instrument om deze woordeloze taal te vertalen. De spiertest vertelt wat er aan de hand is en geeft aanwijzingen hoe dit opgelost kan worden. Dit wordt ook wel biofeedback genoemd".

"Verschillende gevoelens van stress zijn voelbaar, we kunnen er allerlei klachten door krijgen. Problemen op fysiek, emotioneel – en voedingsgebied kunnen worden opgespoord en verholpen. Een spiertest kan vertellen hoe dit zich verhoudt in relatie tot emoties, ons energieniveau, onze voeding, de werking van onze organen en nog veel meer. Daarmee wordt het verhaal achter de klacht zichtbaar".

"Tijdens deze avond leer je een betrouwbare spiertest uit te voeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiologie. Je leert zelf werken met de spiertest als krachtig instrument om de woordeloze taal die ons lichaam spreekt te vertalen. Daardoor wordt je meer bewust van je eigen lichaam en leer je beter naar je lichaam te luisteren. Deze avond is voor iedereen die wil leren spiertesten. Voorkennis is niet nodig!"

Wat komt er aan bod? Spiertest, Basisbalans technieken, Emotionele Stress verminderen, Welke voeding energie geeft en welke voeding energie kost, Jezelf testen, Korte balans voor jezelf. De workshop wordt dinsdagavond 18 juni gegeven van 19.00 tot 22.00 uur in Praktijk Anita van der Gulik, Massage en Kinesiologie aan Schoolstraat 14 in Dirkshorn. Bel Anita voor opgeven of meer informatie, tel. 06-2730 3224 of: info@praktijkanitavandergulik.nl. Zie: www.praktijkanitavandergulik.nl