Tom Baars van Baars Automobielen.
Tom Baars van Baars Automobielen. (Foto: aangeleverd)

Baars Automobielen is begrip in Schagen

SCHAGEN - Tom Baars is alweer 22 jaar gevestigd met zijn autobedrijf Baars Automobielen op de Witte Paal in Schagen. Het bedrijf ligt niet aan de doorgaande weg, maar in principe maakt het tegenwoordig niet zo veel uit waar je gevestigd bent. Zij adverteren landelijk op diverse autosites en hebben klandizie vanuit geheel Nederland. Ondanks dat het een kleine onderneming is, heeft het bedrijf in 22 jaar een goede naamsbekendheid opgebouwd in Schagen en omstreken. Tom is al zijn hele leven werkzaam in de autobranche. Dit is hem met de paplepel ingegoten, want zijn vader had vroeger ook een autobedrijf.

Goed gelet op regelmatig onderhoud

Op de vernieuwde internetsite www.baarsauto.nl staat het actuele auto-aanbod. Het bedrijf importeert regelmatig auto's vanuit Duitsland. Er wordt goed gelet op regelmatig onderhoud, TUV keuring (Duitse APK) en logische kilometerstand.

Auto's worden vooraf gekeurd. Duitse auto's zijn meestal degelijk en betrouwbaar. Duitsland kent een paar strenge, maar gunstige wetten. Zo is een autohandelaar verplicht om de juiste informatie te geven. Ook over eventuele schades. Daarnaast is het terugdraaien van meterstanden bij wet verboden. Het is belangrijk dat je de juiste documenten van de auto hebt zoals onderhoudsboekjes, facturen en keuringspapieren.

Kortom, kijk eens op www. Baarsauto.nl of bezoek het bedrijf op de Witte Paal 314 in Schagen.