Het is zaterdag 25 mei feest in de Molenstraat, met vermaak voor jong en oud.
Het is zaterdag 25 mei feest in de Molenstraat, met vermaak voor jong en oud. (Foto: aangeleverd)

Zaterdag 25 mei groot feest in de Molenstraat in Schagen

SCHAGEN - Alweer voor het zevende jaar op rij organiseren de winkeliers van de Molenstraat in Schagen weer een gezellige feestdag in hun straat. Zaterdag 25 mei van 9.30 tot 17.00 uur vindt het feest plaats en is de Molenstraat de hele dag afgesloten voor alle verkeer. Veel winkels pakken groots uit met aanbiedingen in de winkel of in een marktkraam.

Met onder meer gratis pony rijden voor de kinderen

Bovendien is er de hele dag gezellige muziek in de straat en zijn er vele leuke kinderactiviteiten. Kinderen kunnen zich onder meer vermaken met speciale kindertattoo's en er is gratis Popcorn.Ook hebben de kinderen de hele dag de mogelijkheid om onder begeleiding een gratis ritje te maken op een pony door de Molenstraat. En nog heel veel meer …

En om 12.00 en 14.00 uur wordt weer een grootse modeshow in de straat gehouden. "Kortom genoeg redenen om op deze dag eens een bezoekje te brengen aan onze leuke en veelzijdige winkelstraat in Schagen", aldus de winkeliers van de Molenstraat. "Graag tot ziens in de Molenstraat op 25 mei en deel met ons mee in de feestvreugde."

Deelnemende winkeliers

Yes its hurts, Ligthart Bloemisten, Zeuvenuursgoed, Baderie Bleeker, Mooie Ogen, Telefoonwinkel, Profile Westenenk, Knüwer Jeans, Koffiehuis Dikke, More For Less, Subway, Reisburo TravelXL Marijke, FietsService Schagen en het Westfries Kaashuis.

Afbeelding