Bob zoekt een lief baasje.
Bob zoekt een lief baasje. (Foto: aangeleverd)

Baasje gezocht

Bob eist graag de aandacht op

TUITJENHORN - Voor kat Dexter is serieuze belangstelling, nu maar hopen dat hij bij het verschijnen van deze editie Baasje Gezocht ook eindelijk een nieuw thuis heeft gevonden. Deze week aandacht voor een kat die luistert naar de naam Bob. Een leuke naam voor een dito kat.

Geen typische schootkat

Bob is een gecastreerde cypers witte kater. Hij is netjes afgestaan bij de opvang, omdat zijn baasje geen tijd en de bijbehorende aandacht meer kon geven, die Bob wel nodig heeft. Bob is in het begin een echte kat-uit-de-boom-kijk-kat en stelt zich bescheiden op. Hij is in het verleden wel een hond en kat gewend geweest. Kinderen alleen niet. Voor Bob wordt dan ook een thuis gezocht, waar geen jonge kinderen wonen. Wel is hij een kat die graag aandacht krijgt. Hij is niet een typische schootkat, maar komt wel graag bij je zitten. In de opvang is hij zeker gediend van aandacht, maar vindt hij het wel wat druk met de andere katten om zich heen. Dan trekt hij zich regelmatig terug in een krabpaal om te wachten tot het weer wat rustiger is. Bob komt ook graag buiten, dus na de wen-periode binnen, zou het fijn zijn als hij lekker zijn vertier ook buiten kan zoeken. Bob is bijna vijf jaar oud, dus heeft nog een lang leven voor zich!

Meer weten over deze dieren? Neem dan even contact op met de DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. tel. 0224-551818 of via www.dierenasiel-schagen.nl