M.M. Metamorphosis laat ideeën zien op het gebied van behang, vloeren en gordijnen.
M.M. Metamorphosis laat ideeën zien op het gebied van behang, vloeren en gordijnen. (Foto: aangeleverd)

M.M. Metamorphosis Zomer Open Dagen

SLOOTDORP - M.M. Metamorphosis houdt donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni de Zomer Open Dagen. Nieuwsgierig? Bekijk de webshop op www.mm-metamorphosis.nl of kom naar de open dagen bij M.M. Metamorphosis aan de Schelpenbolweg 6 in Slootdorp.

Laat de zomer beginnen met Metamorphosis! Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en bij de zomer denken we aan vakantie. Hoe leuk is het om die sfeer in huis te verwerken? M.M. Metamorphosis zorgt voor ideeën op het gebied van behang, vloeren, gordijnen. Alles goed passend in de bestaande situatie. Medewerkers kunnen de klant thuis of in de showroom helpen bij de indeling van het huis. Maak hiervoor een afspraak en M.M. Metamorphosis maakt een passend plan. Dit kan voor de tuin, leefruimte of het kantoor waarin alle wensen verwerkt worden. De vertrekken worden ook voorzien van plantaardige arrangementen met potten en eventueel planten voor in huis en de tuin. Een eigen pot vullen kan ook.

Het advies igratis bij afname van producten. Meer informatie of een afspraak maken? Bel met Marjolein: 06-10080571. E-mail: marjolein.m@tiscali.nl. Zie oowww.mm-metamorphosis.nl.