Waarland staat weer in het teken van prachtige auto's tijdens Cars 'n Bands, Stars & Stripes.
Waarland staat weer in het teken van prachtige auto's tijdens Cars 'n Bands, Stars & Stripes. (Foto: Cars 'n Bands, Stars & Stripes)

Cars 'n Bands, Stars & Stripes

WAARLAND - Waarland staat met Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, weer in het teken van de Amerikaanse Dag. Naast de vele Amerikaanse auto's die tentoon gesteld worden is er een diversiteit aan stands op het terrein. Ook kan men de hele dag van 12.00 tot 20.00 uur genieten van de verschillende bands en DJ Mike is weer aanwezig. Nieuw dit jaar is het akoestisch podium vlakbij de ingang waar The Cowpokes en countryzanger Barney Willemse zullen optreden. Cars 'n Bands, Stars & Stripes vindt plaats aan Leiakker 1 in Waarland.

Cars 'n Bands heeft weer een geweldige line-up. Uit de UK afkomstig is Mike Sanchez & Band, deze Britse zanger trad op met soullegendes Solomon Burke, Ben E King en Percy Sledge. Uit Frankrijk Jake Calipso & His Red Hot. De Braziliaanse band Old Chevy zal tijdens hun Europese tour ook Waarland een bezoek brengen. Uit eigen land de Rockabilly band Boom Boom Barber, die covers met geheel eigen sound laat horen. En Mischief! Een Hollands trio die ook wel bekend staat als een van de meest verfrissende bands in de Rockin ' Scene. Stil zitten of staan is geen optie als je dit hoort.

Een nostalgisch reuzenrad van 22 meter wordt op het evenemententerrein geplaatst. Het enorme gevaarte heeft 16 gondels en weids uitzicht over het festivalterrein en alles er omheen. Naast de schiettent is het fotohokje ook weer aanwezig, dit keer samen met de fotokast, om een mooie herinnering vast te leggen van Cars 'n Bands 2019. Verder zal de Bungy-trampoline weer prominent aanwezig zijn en kan er ook weer op de Rodeo-stier geklommen worden voor de echte waaghalzen. Voor de allerkleinsten hebben ze een prachtig springkussen en een grote zandbak 'The Hawaï Beach'.

Zie voor meer informatie: www.cbsswaarland.nl.