Plantaardige objecten die Marjolein en haar man zelf maken en bijna allemaal lang houdbaar zijn.
Plantaardige objecten die Marjolein en haar man zelf maken en bijna allemaal lang houdbaar zijn. (Foto: aangeleverd)

Wisselende exposities in boerderij in mooie polder

WIERINGERMEER - Op een unieke locatie, dicht bij de A7 tussen Hoorn en de afsluitdijk, organiseren Marjolein van Essen - Munter en haar man 13, 14 en 15 juni open dagen met wisselende exposities op hun boerderij in de polder van de Wieringermeer.

De boerderij en tuin zijn vrijblijvend geopend, de schuren, de woondelen en de tuin mogen bezocht worden. In de tuin bevindt zich een beelden expositie, binnen zijn er wisselende exposities van kunstenaars, met schilderijen en meer.

Alles mag, alles kan

In principe mag en kan alles tijdens de open dagen. Er is altijd een feestje en extra exposities. Dit keer van een beeldhouwster waarvoor ze een route in de tuin en kas hebben uitgezet.

Op kleur ingericht

Binnen en buiten zijn de vertrekken voorzien van plantaardige objecten die Marjolein en haar man zelf maken en bijna allemaal lang houdbaar zijn. De vertrekken in schuren en boerderijdelen zijn op kleur ingericht en voorzien van meubelen, schilderijen en diverse decoratieve objecten. Naast genieten van de spullen, is er ruimte om te genieten van het uitzicht over het weidse landschap.

Locatie: M.M. Metamorphosis, Schelpenbolweg 6, 1774 NE Slootdorp. Er is parkeerruimte op het boerenerf. De zitgelegenheid met koffie en thee is gratis, evenals de parkeerruimte en toegang tot de boerderij. Meer informatie: www.mm-metamorphosis.nl, 06-10 08 05 71 of via marjolein.m@tiscali.nl

Afbeelding
Afbeelding