Achttiende editie van het culinaire evenement Noordzee op 't Noord
Achttiende editie van het culinaire evenement Noordzee op 't Noord (Foto: aangeleverd)

Hét culinaire Schager visfestival op 't Noord

SCHAGEN - De achttiende editie van het culinaire evenement Noordzee op 't Noord wordt zondag 2 juni vanaf 14.00 uur gehouden. Tijdens dit jaarlijkse visfestijn, georganiseerd door Hilde Stulp van café 't Noord en Fabio Vaccara van La Cubanita, presenteren tien restaurants vanuit sfeervol ingerichte kramen de lekkerste visgerechtjes.

De deelnemende restaurants Pand5, Wonders, Havana / Piet Pann , TOV, De Polderei, De Keuken, Smoking Buddha , La Cubanita, Onsz en Stiel serveren vanuit sfeervolle kraampjes de lekkerste visgerechtjes. Denk bijvoorbeeld aan: springroll met gamba en pindadressing, tonijntartaar en Chinese bunn met geschroeide zalm. Maar ook de oester en de kreeft kunnen niet ontbreken. En voor de bezoekers die wat lekkers mee naar huis willen nemen staan de visrokers er weer.

Bij deze gerechten serveren de restaurants bijpassende wijnen en bubbels. Geen fan van een wijntje? Er lopen genoeg obers rond waar men een lekker biertje, frisje of ander drankje kan bestellen. Wieringer shantykoor 'De Gesmeerde Kelen' zorgt voor muziek en de afterparty is met livemuziek van TRIPLE in Café 't Noord.

Afbeelding