De junioren-senioren-estafette
De junioren-senioren-estafette (Foto: aangeleverd)

71e hardloopronde van Tuitjenhorn

TUITJENHORN - Voor de 71e maal wordt zaterdagavond 6 juli de stratenloop van Tuitjenhorn georganiseerd. Het is de oudste hardloopronde van NoordHolland. Dit jaar is onze stratenloop wederom niet op de gebruikelijke tweede zaterdag van augustus, omdat dat midden in de schoolvakanties valt maar op 6 juli, één week voor de start van de schoolvakanties in de Noordelijke helft van Nederland.

Wederom dit jaar een 5 km trimloop en een 10 km Wedstrijd/trimloop. De 10 km Wedstrijdloop wordt gesponsord door de RABOBANK onder de naam RABO GOLDEN ONE. Voor de senioren zijn er op de 10 km leuke geldprijzen te verdienen. Voor de jeugd zijn er fraaie bekers. Daarnaast dit jaar aan het slot wederom een junioren-senioren-estafette van vier kleine rondes voor bedrijven/straten/clubs/vrienden etc. We hopen hierbij op een grote deelname.

Om 17.00 uur start de eerste jeugdgroep. Voor de andere starttijden, zie de website.

TeamDistanceRunners

Er zijn inmiddels contacten gelegd met de loopgroep TeamDistanceRunners en andere snelle regionale lopers en loopsters om een aantal zeer snelle mensen naar Tuitjenhorn te halen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking voor de volwassenen is na afloop in Café de Vriendschap waar na afloop wordt doorgefeest met o.a. zanger Tim Duinmaijer.

Meer informatie is terug te vinden op de website www.hollandia-t.nl

Winnares Inge de Jong van vorig jaar (nr. 118)