Enthousiaste deelnemers aan de Agriport excursie
Enthousiaste deelnemers aan de Agriport excursie (Foto: aangeleverd)

Welkom in de kas!

Wat gebeurt er allemaal in die indrukwekkende kassen van Agriport A7, waar datagiganten als Microsoft en Google zich vestigen? En hoe gaan zij om met het energievraagstuk? Tijdens een bezoek aan de kassen van Agriport komt u dit allemaal te weten!

Onder de noemer 'Welkom in de kas!' krijgt u een exclusief inkijkje in het bedrijfsleven van een prachtig glastuinbouwbedrijf. Daar worden op duurzame (denk aan aardwarmte) en milieuvriendelijke wijze de lekkerste paprika's en snoeptomaatjes geteeld. Hoe oranje wilt u het hebben? Want een bezoek aan Agriport betekent een bezoek aan 's werelds grootste kas met oranje paprika's. In deze kwekerij worden meer dan 30.000 kilo oranje paprika's per dag geoogst.

Agriport A7 is het prestigieuze glastuinbouwgebied in de kop van Noord-Holland, direct aan de A7, slechts 30 minuten rijden van Amsterdam. Wij ontvangen jaarlijks duizenden gasten over de hele wereld. Een kasexcursie staat garant voor een gezellige, interessante en onvergetelijke ervaring!

Zo ziet het excursieprogramma, van ruim 2 uur, eruit:

U wordt ontvangen bij kwekerij Barendse-DC, 's werelds grootste kwekerij met oranje paprika's. Hier bezoekt u de energieruimte, de waterruimte, de geothermie corner, de biologie corner (insectjes) en die enorme kas met oranje paprika's. In de kantine bekijkt u, onder het genot van een kopje koffie, onze presentatie met sheets en video's over de geschiedenis / energie / personeel / handel enzovoort. Natuurlijk laten wij u niet weggaan zonder iets te proeven. En wie een herinnering mee wil nemen, kan even langs de souvenirshop.

Tot slot krijgen alle gasten een gezonde lekkernij mee naar huis, vers uit de kas!

Direct een kasexcursie reserveren kan via www.BezoekAgriport.nl Wanneer u ook een dagvoorzitster of presentatrice wenst, kan dat. Neem hiervoor contact op met Petra via mail info@bezoekagriport.nl of telefonisch: 06-20475768.

's Werelds grootste kas vol oranje paprika's