Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Onze bedden maken het u heel makkelijk!

SCHAGEN - Dat goed slapen belangrijk is, weet iedereen. Maar dat is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Als je ouder wordt, verandert je lichaam en worden comfort en de juiste ondersteuning steeds belangrijker. Dit geldt ook voor uw bed. De hoogte van uw bed wordt belangrijker, met in- en uitstappen. Het wordt misschien wat moeilijker om het bed op te maken. Maar ook lekker (door)slapen is voor sommige mensen iedere nacht weer een hele uitdaging. Bij Slaapkenner Nico van de Nes hebben we alles in huis om u weer lekker te laten slapen!

Een goed bed dat van alle gemakken is voorzien en uw lichaam de juiste ondersteuning biedt kan echt een hoop schelen om lekker te kunnen slapen. En weer fitter aan de dag te beginnen.

Omdat iedereen anders is, hebben wij een breed assortiment van veel verschillende merken. Elk met hun eigen unieke eigenschappen. Zoals Auping, Tempur, Pullman, Avek, Eastborn, NOX, Somnus en OptiSleep. Met deze combinatie van merken creëren wij voor iedereen en elk budget een passende oplossing. Ook wanneer u of uw partner zorg nodig heeft.

Wij hebben hoog/laag bedden en bedliften waarmee u het comfort van uw eigen bed kunt blijven ervaren maar wel alle mogelijkheden van een zorgbed kunt gebruiken. Ook als u samen wilt blijven slapen.

Een goed bed, van alle gemakken voorzien

In dat geval integreren we alle zorgtoepassingen aan de ene kant en wordt de andere kant als 'gewoon' bed uitgevoerd. Dit kan zowel in een (modern) ledikant als in een boxspring.

Kom eens langs in één van onze winkels in om u vrijblijvend te laten informeren. Dan kijken we samen wat voor u de beste opties zijn. U kunt gratis vóór de deur parkeren en onze winkel in Schagen is geheel gelijkvloers, dus goed toegankelijk met eventueel een rolstoel of scootmobiel.

Winkel Schagen: Witte Paal 243 - 1742 LB Schagen | 0224-290091

Winkel Langedijk: Broekerwerf 11 (ingang middelmoot) 1721 PC - Broek op Langedijk | 0226-792092

www.slaapkennernicovandenes.nl.