Optometrist Nancy
Optometrist Nancy (Foto: aangeleverd)

Op zoek naar een optometrist?

De optometrist onderzoekt de ogen anders dan de opticien. Waar de opticien vooral kijkt naar de sterkte van de ogen, kijkt de optometrist of het oog gezond is. De optometrist spoort oogziektes en oogaandoeningen op én zorgt voor het optimale zicht met bril of contactlenzen.

Bij Max Voor Ogen hebben wij een zeer ervaren optometrist, Nancy Brienesse, waar u uw ogen met een gerust hart kunt laten controleren. Nancy werkte twaalf jaar in een oogziekenhuis en maakt nu een combi tussen winkel en ziekenhuis. Max Voor Ogen heeft geïnvesteerd in de meest moderne apparatuur, zodat haar onderzoek in de winkel niet onder doet voor het onderzoek in het ziekenhuis. Wij zijn de enige winkel in Schagen en omstreken met deze high-tech apparatuur en klinische kennis op het gebied van Optometrie. Hiermee kan Nancy in een zeer vroeg stadium glaucoom, maculadegeneratie en staar herkennen.

Nancy is KP geregistreerd en uiteraard lid van de Optometristen Vereniging Nederland waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Ze is ook zeer betrokken bij de gezondheid van de ogen van jonge kinderen. Niet alleen doet zij onderzoek bij kinderen vanaf 8 jaar, sinds kort is zij ook Myopie Management Expert.

Myopie (bijziendheid) komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Ook de mate van bijziendheid wordt steeds extremer. Inmiddels is het op weg om de nummer 1 oorzaak van blindheid te worden. Benieuwd naar het risicoprofiel van uw kind? Doe de test op www.ikkijkverder.nl.

Dus: bij familiaire oogziektes als glaucoom en macula degeneratie, bij diabetes, prisma metingen, Fixatie Disparatie onderzoek bij kinderen, maak een afspraak bij Nancy Brienesse.

Max Voor Ogen, Gedempte Gracht 31, 0224-217082,
www.maxvoorogen.nl