Kom langs tijdens de Zomer Open Dagen op 13, 14 en 15 juni.
Kom langs tijdens de Zomer Open Dagen op 13, 14 en 15 juni. (Foto: aangeleverd)

Zomer Open Dagen bij M.M. Metamorphosis

SLOOTDORP - Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en bij de zomer denken we aan vakantie. Hoe leuk is het om die sfeer in huis te verwerken? M.M. Metamorphosis houdt donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni de Zomer Open Dagen.

Laat de zomer maar beginnen met M.M. Metamorphosis

M.M. Metamorphosis laat ideeën zien op het gebied van behang, vloeren en gordijnen. Klanten kunnen thuis of in de showroom geholpen worden bij de indeling van het huis. Maak hiervoor een afspraak en M.M. Metamorphosis zorgt voor een passend plan voor bijvoorbeeld de tuin, woonkamer of het kantoor.

Wensen

Alle wensen worden hierin verwerkt. De vertrekken worden ook voorzien van plantaardige arrangementen met potten en eventueel planten voor in huis en de tuin.

Nieuwsgierig? Bekijk de webshop op www.mm-metamorphosis.nl of kom naar de Zomer Open Dagen. Het adres is Schelpenbolweg 6 in Slootdorp. Meer informatie of een afspraak maken? Bel met Marjolein: 06-10080571. Het advies is gratis bij afname van producten. E-mail: marjolein.m@tiscali.nl. Kijk ook op Facebook: metamorphosis.slootdorp.