De nieuwe showroom van De Woon Winkel biedt volop keuze
De nieuwe showroom van De Woon Winkel biedt volop keuze (Foto: VINCENT DE VRIES)

De Woon Winkel levert maatwerk

WINKEL - De Houten Meubel Outlet heeft met De Woon Winkel vorig jaar een nieuw concept aan haar winkelformule toegevoegd. Aan de Zandwilg 20-22 is vorig jaar De Woon Winkel toegevoegd. Inmiddels is de totale showroom 1500m2 groot geworden.

"In de Outlet verkopen we artikelen die we in partijen inkopen en in De Woon Winkel kunnen we echt maatwerk leveren", legt Sandra uit.

De winkel ademt een moderne en industriƫle stijl. "Wij kiezen echt voor deze stijl", verduidelijkt Sandra. "Hierbij luisteren we naar onze klanten. Zodoende hebben we een ruim aanbod aan meubelen, tafels en accessoires waarbij mensen zelf kunnen mixen en matchen. Combineer een fauteuil bijvoorbeeld met een naar eigen wens samengestelde bank in De Woon Winkel."

Waar men in de Outlet kan aanschaffen wat er op dat moment aanwezig is, worden alle wensen vervolmaakt in de nieuwe showroom van De Woon Winkel. "Wij kunnen alles leveren in overleg met de klant", vertelt Danny. "Denk aan kleurstelling en materiaal, zoals leer of stof. Met De Woon Winkel leveren wij echt maatwerk. Het assortiment van De Woon Winkel wordt binnenkort compleet vernieuwd. Daarom zijn er momenteel flinke kortingen op de huidige showroommodellen."

Profiteer van de hoge kortingen of bekijk de alvast een deel van de nieuwe collecties.

Houten Meubel Outlet, De Woon Winkel en erBij WoonOutlet, Zandwilg 21, tel. 0224-850926. Zes dagen in de week open en Tweede Pinksterdag met een extra feestelijke openstelling. Meer informatie: www.houtenmeubelenoutlet.nl, www.dewoonwinkel.nl en www.erbijwoonoutlet.nl.