Lourens en Mirjam, eigenaren Engel Hoorservice
Lourens en Mirjam, eigenaren Engel Hoorservice (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Engel Hoorservice verhuist naar nieuwe locatie

SCHAGEN - Na de recente verhuizing, opent Engel Hoorservice zondag 18 juni haar deuren op de nieuwe locatie. Op deze nieuwe plek kan het team van Engel Hoorservice meer aandacht en service geven aan hun klanten en betere gehooronderzoeken verzorgen. Vanwege de opening zijn er twee weken lang diverse openingsacties en aanbiedingen. Deze zijn te vinden op de Facebookpagina. En ze nodigen iedereen uit het nieuwe pand te komen bekijken.

“Op zich verhuizen we niet ver weg”, legt Lourens uit, “we gaan van nummer 23 naar nummer 73 in dezelfde straat. Maar op de nieuwe plek is veel meer ruimte. Ons vorige pand werd wat te klein, dit betekende dat de administratie naar ons thuis verplaatste, omdat wij in de winkel alle ruimtes gebruikten om mensen te helpen.

In het nieuwe pand hebben Lourens en Mirjam genoeg ruimte om alles in het pand zelf op te slaan en meer ruimtes om klanten te helpen. Ze hebben er zelfs een speciale ruimte laten bouwen om het gehoor te meten. De cabine daarin is volledig geluidsdicht. “We kunnen daar dezelfde onderzoeken doen als de metingen die in het ziekenhuis worden gedaan.”

“Wij vinden service en kwaliteit belangrijk”, voegt Mirjam toe. “Bij ons is altijd tijd en ruimte om hoortoestellen van kwaliteitsmerken te ervaren. Het gaat ons niet om de snelheid, wij vinden het belangrijk dat de klant helemaal tevreden is, daar maken wij tijd voor. Dat betekent dat wij altijd een proefperiode aanbieden om het hoortoestel uit te proberen. Ook kunnen klanten meerdere types testen, zodat duidelijk wordt uit welk toestel het beste resultaat gehaald wordt.”

Als laatste laten Mirjam en Lourens weten dat ze iedereen uitnodigen die met hun huidige hoortoestel niet tevreden is. “Bij ons kun je langskomen voor een second opinion. Samen kijken we dan of het maximale uit uw hoortoestel gehaald wordt.”

Engel Hoorservice | Nieuwstraat 73 | Schagen | 0224 - 212 398 | www.engelhoorservice.nl