Rommelmarkt bij Molen de Hoop

'T ZAND - Zondag 23 juni, van 11.00 tot 16.00, wordt de jaarlijkse rommelmarkt gehouden bij Molen de Hoop. U heeft vast iets op zolder of in de garage staan dat u niet meer gebruikt en waar u iemand anders heel blij mee kunt maken. Particulieren die hun spulletjes willen verkopen zijn van harte welkom op de unieke locatie bij de Korenmolen de Hoop.

Opgeven kan via rommelmarkt.bijdemolen@gmail.com. Kosten voor een plekje zijn € 5,- (ter plaatse te voldoen). Entree voor bezoekers is uiteraard gratis. Er wordt ook een loterij georganiseerd waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De opbrengst komt geheel ten goede aan de molen.

De koffie met appelgebak staat weer voor u klaar. Zo ook de vrijwilligers van Stichting Behoud Korenmolen van Zeeman, om u een leuke dag te verzorgen.

Vooruitkijkend is het goed om te weten dat 7 juli 'heel ’t Zand bakt' is gepland. Bij deze worden alle thuisbakkers opgeroepen hun mooiste creaties te komen laten zien en proeven. Denkt u: ik ben de beste bakker van ’t Zand (en omstreken), meld u zich dan aan via dit e-mailadres: taart.bijdemolen@gmail.com.

Voor beide evenementen kunt u terecht op het terrein van Korenmolen de Hoop, Parallelweg 33 1756 ED in ’t Zand.