Afbeelding

Ajetó, buur, gelukt! De kermis is verplaatst!

Buurman & Buurman verzorgen vrijdag 21 juni om 16 uur, samen met wethouder Hans Heddes, de officiƫle opening van de Schager kermis vanuit de Posthoorn. De kermis is dit jaar verplaatst naar de Markt, de Loet en het Rensgars, in verband met verbouwingen in de Nieuwstraat. Hoewel Buurman & Buurman hier en daar wat problemen tegen kwamen, losten zij dit met hun vindingrijkheid snel op en wisten ze de kermis dit jaar te verplaatsen naar de nieuwe plek. Iedereen is van harte welkom om de officiƫle opening bij te wonen.

Buurman & Buurman openen kermis

Het belooft ouderwets gezellig te worden en jong en oud kan zich tien dagen lang vermaken in de vele attracties en kroegen rond de markt van de Magnusveste. De kermis duurt tot en met zondag 30 juni, 00.00 uur.

De opbouw van de kermis begint in principe gefaseerd vanaf dinsdagavond 18 juni. Op deze dag worden de kermisattracties aan de Markt opgebouwd. Vanaf woensdag 19 juni bouwen zij vervolgens de rest op langs de Loet en het Rensgars. Het doorgaande verkeer zal als gevolg hiervan een andere route moeten kiezen.

Break Dance