Afbeelding
(Foto: SES)

Schager kampioenschap touwtrekken

Bij Swingcafé 't Noord vindt tijdens de kermis weer het Schager kampioenschap touwtrekken plaats. Iedereen die wil, kan maandag 24 juni met een team deelnemen aan het kampioenschap.

"De aanvang is om 19 uur", zegt Hilde Stulp, eigenaresse van 't Noord. "Ik daag iedereen uit weer deel te nemen aan dit Schager kampioenschap."

Drie categorieën

Het touwtrekevenement is verdeeld in drie categorieën: getrainde herenteams, ongetrainde herenteams en damesploegen. De teams bestaan uit zes trekkers. "Ook dit jaar hebben we een prijs voor het leukst verklede team", vervolgt Hilde, "kom dus in de meest kleurrijke of gekke outfit deelnemen."
Na de prijsuitreiking in café 't Noord vind een gezellige muzikale avond plaats met feestband Jukeboxx.

Kroegentocht

De inschrijving voor het Schager kampioenschap touwtrekken vindt plaats bij Swingcafe 't Noord en is vanaf heden mogelijk. "Naast het touwtrekken organiseren we tijdens de dinsdag van de kermis weer de legendarische kroegentocht. Vanaf 19 uur is het verzamelen in 't Noord en om 20 uur gaan we in een lange optocht richting 't Heremetijdje en vervolgens naar de kroegen aan de Markt om uiteindelijk weer in 't Noord te eindigen", besluit Hilde.