Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Summer, sale én service bij EP:Beerepoot

REGIO - De SummerSale gaat dit weekend van start bij EP:Beerepoot. Kom langs en profiteer van extreem hoge kortingen, oplopend tot wel vijftig procent. Op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken? Dan is dit het ultieme moment om gezellig te komen shoppen bij een van de winkels van EP:Beerepoot.

Spectaculaire kortingen bij EP:Beerepoot

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de SummerSale. In de winkels wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert de klant van. Op onder andere wasmachines, (OLED)televisies, geluidssystemen, (robot)stofzuigers, inbouwapparatuur, keukenmachines en -accessoires gelden spectaculaire kortingen.

Op=op

Maar wees er snel bij, want op=op. Uiteraard ontvangen klanten bij alle producten de garantie en service die zij van EP:Beerepoot gewend zijn.

Uitgedacht assortiment

EP:Beerepoot is al ruim vijftig jaar hét adres voor een uitgedacht assortiment dat volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken, een gedegen aankoopadvies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar klanten terecht kunnen met hun vragen. Er is voor iedereen en altijd een oplossing.

Gecertificeerde monteurs

Ook de eigen bezorgers en gecertificeerde monteurs staan elke dag weer voor de klant klaar. In de modern ingerichte winkels is alles te vinden op het gebied van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging.

Aanbiedingen

Kijk voor een greep uit de aanbiedingen in de bijgevoegde folder én op www.epbeerepoot.nl. Natuurlijk is iedereen ook van harte welkom in de winkels. De koffie en ervaren adviseurs staan klaar.

Kortom; summer, sale én service!