Ouwe joekels
Ouwe joekels (Foto: aangeleverd)

Tiende ouwe Joekeldag motorclub MIOS

ANNA PAULOWNA - Motorclub MIOS houdt zondag 7 juli voor de tiende maal de Ouwe Joekeldag, een treffen en verzameling van klassieke motoren.

Iedereen die een motor heeft van voor 1990 wordt uitgenodigd deze mee te nemen, om te tonen, onderlinge ervaringen uit te wisselen en leuke contacten op te doen.

Alle soorten motoren

Bij MC.Mios zijn alle motorrijders en -rijdsters van harte welkom. Ongeacht welke motor zij rijden. Binnen Mios kun je alle soorten motoren tegenkomen.

Lid worden van een motorclub geeft het motorrijden meer inhoud. Het blijft niet beperkt tot het rijden van een rondje om de kerk op een zondagmiddag want met de club rijd je diverse goed uitgezette toertochten die langs de mooiste plekken van Nederland gaan. Zo zie je nog eens iets van je eigen land. Bovendien is het altijd nuttig en gezellig om met motormannen en vrouwen onder elkaar te zijn. Je hoort de laatste motornieuwtjes, je poetst je technische kennis grondig op, je leert andere motorrijders(sters) kennen, je kunt meedoen met clubactiviteiten met ledenkorting en nog vele andere activiteiten die de moeite waard zijn.

Locatie: M.C.Mios, Zoutpad 1, Anna Pauwlona. Meer informatie: www.mcmios.nl