Sportief plein met diverse toestellen om buiten te bewegen
Sportief plein met diverse toestellen om buiten te bewegen (Foto: Stichting Koeteltuin)

Nieuw sport- en recreatieveld voor Middenmeer

MIDDENMEER - Uit initiatief van Stichting Koeteltuin wordt zaterdag 6 juli een nieuw sport- en recreatieveld geopend met de naam 'The Movement'. The Movement is een sportief plein met diverse toestellen waar alle inwoners van Middenmeer gebruik van kunnen maken. Wethouder Theo Groot verricht de feestelijke opening.

Met de komst van The Movement wordt het voor jong en minder jong heel gemakkelijk om regelmatig in de buitenlucht te bewegen. Op een tijdstip dat u goed uitkomt. Tijdens de opening geven medewerkers van Team Sportservice Schagen instructies hoe de toestellen op een goede en veilige manier gebruikt kunnen worden. Ook zijn er workshops te volgen en is er volop vertier voor iedereen.

Programma

De hele middag staat er een stormbaan, big box hockey en kunt u voetballen! Om 13:15 uur is de officiƫle opening door Wethouder Theo Groot. Van 13.30 - 14.00 uur is er Yoga met Mariska. Neem hiervoor zelf een handdoek mee. Van 13.30 -15.00 uur is er een schaakclinic voor beginners. Inschrijven is verplicht en kan via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. Om 15:00 uur komt een demonstratie Cubaanse dans Rueda. Als laatste is er van 15.30-16:00 uur nog een yogales.

Meer informatie

The Movement is aan de Alkmaarseweg, in het parkje. Stichting Koeteltuin is verantwoordelijk voor de realisatie van het plein. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Remy Kluvers van Team Sportservice Schagen, rkluvers@teamsportservice of 0224 - 214 774. Of kijk op www.koeteltuin.nl.