Het team van Garage Groenewoud van Kesteren
Het team van Garage Groenewoud van Kesteren (Foto: vincentdevries.nl)

Autobedrijf Groenewoud van Kesteren sluit aan bij EuroRepar Car Service Netwerk

SCHAGEN - Autobedrijf Groenewoud van Kesteren, reeds jarenlang een begrip in de regio, breidt haar activiteiten uit en gaat een samenwerking aan met EuroRepar Car Service. Het autobedrijf is erkend reparateur van Citroën en breidt haar activiteiten uit met de multimerk formule.

Met deze stap is Groenewoud van Kesteren in staat nog beter de lokale markt te bedienen.

EuroRepar Car Service is een garagenetwerk dat vanuit Frankrijk in 2003 is opgericht. Inmiddels zijn er al meer dan 3.400 garages in heel Europa en maakt dit concept deel uit van de Franse PSA groep waaronder ook Citroën, Peugeot, DS en Opel behoren.

Als onderdeel van EuroRepar Car Service heeft autobedrijf Groenewoud het voordeel van een internationaal merk, met internationale kennis op het gebied van auto onderhoud aan alle merken. Daarnaast krijgen zij de beschikking over 'eigen' Eurorepar onderdelen, welke zijn geselecteerd en goedgekeurd door de PSA-groep.

EuroRepar Car Service staat voor service & betrouwbaarheid, een gunstige prijs/kwaliteit verhouding en 2 jaar garantie op Eurorepar onderdelen & arbeidsloon. Dit sluit volledig aan bij de visie van Autobedrijf Groenewoud van Kesteren.

Kortom, Groenewoud blijft uw lokale Citroën-dealer waarbij u nu ook gunstig terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan alle andere merken!

Autobedrijf Groenewoud Van Kesteren | Witte Paal 306 | 1742 LD Schagen | Tel. 0224 - 213000 | www.groenewoudvankesteren.nl

Garage Groenewoud van Kesteren