Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Wie is de Marlequi Mol?

Wie is de Marlequi Mol? is een ongekend succes bij Tuinderij de Marlequi. Al 300 personen hebben dit de afgelopen twee maanden gespeeld!

Afwisselende opdrachten voor een jury

Wie is de Marlequi Mol? garandeert je een paar onvergetelijke uren met je familie, vrienden of collega's - oud en jong kan meedoen aan de afwisselende opdrachten. Zo blijkt uit de ervaringen de afgelopen tijd.

Begeleiding

Je speelt Wie is de Marlequi Mol? met minimaal 8 en maximaal 39 personen (dan in drie groepen). Wij zorgen voor begeleiding en zijn jury - dat is wel zo handig in het heetst van de strijd ...

Parcours in de kas

Het parcours is in onze kas - het weer is dus nooit spelbreker. Met mooi weer spelen we het heerlijk buiten. Halverwege is er een pauze met koffie/thee en wat lekkers.

Iedereen kan dit

Ga jij ondergronds? Of draai jij iedereen een rad voor ogen en beduvel je ze waar ze bij staan? Bij Wie is de Marlequi Mol? is niets wat het lijkt. Iedereen kan dit spel spelen, ook als je het tv-programma niet heb gevolgd. Het is gezellig, spannend en gewoon een mooi uitje. Ook leuk om in te zetten voor kinderfeestjes voor kinderen vanaf 10 jaar (€ 15 euro p.p.)

Doe mee en speel de rol van je leven!

Kosten: 22,50 p.p.. Duur: 2,5 uur a 3 uur.

Voor info: bel Margit, 06-38916380

De Marlequi | Trambaan 5a | 1749 CZ Warmenhuizen