Ruime keuze bij Scholtens Meubelstoffeerderij
Ruime keuze bij Scholtens Meubelstoffeerderij (Foto: aangeleverd)

Meubelstoffeerderij Scholtens al 48 jaar een begrip in Noord-Holland

NOORD-HOLLAND - Meubelstoffeerderij Scholtens is gespecialiseerd in het stofferen en restaureren van alle soorten meubelen. Ze onderscheiden zich door het bieden van hoge kwaliteit en een persoonlijke service tegen eerlijke prijzen. Ze zijn al 48 jaar actief in Purmerend, Amsterdam, Hoorn, Alkmaar, Beverwijk en omstreken. Kortom; ze komen door heel Noord-Holland.

Bij Scholtens kunt u terecht voor herstoffering en reparaties, opvullen van eetkamerstoelen, fauteuils en banken, vernieuwen van allerlei soorten binnen vulling, antiek restauraties, leerreparaties, leder op kleur brengen, biezen, rieten, rotanstoelen vlechten op ambachtelijke wijze, boot- en caravankussens stofferen, echt waar: bij Scholtens draaien ze nergens hun hand voor om!

Werkwijze

De stoffeerders werken op afspraak en komen vrijblijvend bij u thuis voor advies en een prijsopgave op een dag en tijdstip dat het u schikt.

Wist u dat ze wel meer dan 600 verschillende stoffen en leder in de collectie hebben?

Kijk voor meer informatie op onze website www.meubelstoffeerderijscholtens.nl. Bij vragen, neem dan contact met ons op via ons emailadres info@meubelstoffeerderijscholtens.nl of telefoonnummer 06-27260222.