Carlos met het aanbrengen van de Ceramic Carbon coating
Carlos met het aanbrengen van de Ceramic Carbon coating (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - 'Niet kletsen maar poetsen' is een gevleugelde uitdrukking die je vaak hoort in werkkringen. Een uitdrukking die terug te voeren is op de autopoetsers van vroeger die uren bezig waren om een auto van stof en vuil te ontdoen.

De Gouden Koets verheft poetsen bijna tot kunst

Nanotechnologie: betere bescherming en glansoppervlak

Anno 2019 heb je poetsers en poetsers. Oftewel: mensen die hard werken en mensen over het juiste inzicht, de nodige ervaring en de innovatiedrang beschikken om voorop in de markt te lopen. Slechts weinig bedrijven voldoen aan beide categorieën maar De Gouden Koets uit Schagen is zo'n poetsbedrijf plus plus. Een bedrijf dat door prestaties uit het verleden al een goede naam heeft en nu door de toepassing van nieuwe nanotechnologie een trendsetter in de Noordkop blijft.

Ceramic Carbon coating heet de doorbraak in de markt. Waar vroeger de beschermlak van een auto bestond uit silicum en zuurstof is dat bij De Gouden koets nu silicum en carbon (koolstof). "De laagdichtheid en daarmee beschermlaag is daarvan veel beter", vertelt Carlos van De Gouden Koets. "Daardoor geven we nu maar liefst drie jaar garantie op het behandelde lakwerk."

Naast een betere beschermlaag is de carbonlaag sterk water- en vuilafstotend, wat het wassen van de auto heel makkelijk maakt. "Maar ook heb je er nooit meer last van dat na een wasbeurt nog her en der insecten aan je auto kleven", aldus Carlos die uiteraard gecertificeerd is voor de Ceramic Carbon coating behandeling.

Diepere glans

Maar dat is nog niet alles: de nieuwe technologie geeft een diepere glans en kleurdiepte aan de lak. Wordt het resultaat net zo benaderd als in die Amerikaanse films en muziekclips waarin schaars geklede dames auto's ogenschijnlijk met een lichte armbeweging laten blinken als nooit tevoren? Ja, als het gaat om het resultaat, nee, als het gaat om het voorwerk. De wijze waarop de coating aangebracht moet worden, vereist namelijk veel vakkennis. Ook is veel kennis van de lak nodig, voordat die aangebracht kan worden. Kennis die je alleen vindt bij een bedrijf als De Gouden Koets, met een historie, uitstraling, werklust en vooral knowhow. Wil je ook deze exclusieve behandeling voor jouw auto? Rij dan bij het bedrijf langs voor een vrijblijvende offerte.

Poetsbedrijf De Gouden Koets | De Witte Paal 204 | Schagen | www.degoudenkoets.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding