De nieuwe groep enthousiaste mannen van de organisatie van het Verheul Komtietoernooi
De nieuwe groep enthousiaste mannen van de organisatie van het Verheul Komtietoernooi (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN – Het Verheul Komtietoernooi trekt dit jaar alle registers open. Met een nieuwe 12-koppige commissie krijgt het toernooi op de banen van STC een flinke impuls. Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 augustus worden er op het gezellige tennispark honderden wedstrijden in verschillende speelsterktes gespeeld.

Inschrijving geopend

De nieuwe organisatie: een gemêleerd gezelschap actieve tennissers uit diverse leeftijdsgroepen, heeft er zin in en wil meer 'jeu' aan het toernooi geven. Zij zetten de schouders eronder om er een mooie en gezellige tennisweek van te maken.

Tijdens het toernooi wordt er vis gebakken, er is een feestavond op vrijdag en er is een bbq. Dus buiten de mooie tennispartijen is er als vanouds veel gezelligheid op het fraaie tennispark. Makelaardij Verheul heeft hier alle vertrouwen in en heeft zich als hoofdsponsor aangesloten, net als vele andere toernooisponsors.

Er worden wedstrijden gespeeld in de categorieën 3 t/m 9 (17+) en 5 t/m 7 (35+). Er zijn schema's voor enkel, dubbel en mix voor zowel heren als dames. In de middag wordt het Verheul Komtietoernooi 50+ gespeeld. Opgeven kan via www.toernooi.nl. Schrijf je nu in voor dit gezellige tennistoernooi!