Mooie Zomeractie op Beka Geltex matrassen en boxsprings.
Mooie Zomeractie op Beka Geltex matrassen en boxsprings. (Foto: aangeleverd)

Mooie zomeractie bij De Bedden

DEN HELDER - Beka is afgelopen jaar groots op de Nederlandse markt gekomen met prachtig vormgegeven boxsprings van zeer hoge kwaliteit. De boxsprings van Beka worden uitgevoerd met de Geltex matrassen en Geltex toppers. Geltex is al een aantal jaren op de Nederlandse markt en vele mensen ondervinden daar de uitzonderlijke ligkwaliteiten van.

Bij Beka Geltex matrassen en boxsprings textielpakket cadeau

De goede kwaliteiten van Geltex kenmerken zich in drie kenmerken. Één is de goede drukverdeling. Als een matras te veel druk uitoefent op je lichaam ga je veel draaien en woelen waardoor je vaak vervelend wakker wordt 's nachts. Het Geltex materiaal zorgt voor een speciaal drukverlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van het lichaam.

Twee is de ondersteuning. We brengen gemiddeld een derde van ons leven slapend door. Daarom is een natuurlijke uitlijning van de wervelkolom belangrijk. Het nieuwe Geltex schuim past zich aan je lichaam aan, het laat je spieren ontspannen en biedt de rug de correcte ondersteuning.

Drie is de ventilatie. De luchtdoorlatende open celstructuur van Geltex zorgt voor het ideale slaapklimaat en voert transpiratievocht af. Dit bevordert je nachtrust en vergroot de kwaliteit en levensduur van je matras.
Om de Beka Geltex Boxsprings meer onder de aandacht te brengen. biedt De Bedden de klant een mooie zomeraanbieding. De klant krijgt bij aanschaf van een Geltex boxspring een textielpakket naar keuze van 15% van de verkoopwaarde cadeau.

De Bedden | Industrieweg 4b | Ravelijncenter | Den Helder | www.debedden.nl