Leer windsurfen op het Amstelmeer.
Leer windsurfen op het Amstelmeer. (Foto: aangeleverd)

Elke week over het water knallen!

WIERINGEN - In mei worden de eerste windsurflessen weer op het Lutjestrand aan het Amstelmeer gegeven. Wil jij ook wekelijks lekker aan je zeil hangen en over het water knallen?

Windsurfclub

Naast de privé windsurflessen die worden gegeven vanaf mei, is er speciaal voor de jeugd vanaf 9 jaar de Windsurfclub. De Windsurfclub bestaat uit dertien lessen van anderhalf uur. Een deel van de lessen valt vóór de zomer vakantie en een deel erna. Je kunt zelf kiezen of je les neemt op zaterdag of zondag en er zijn niveau groepen voor beginners en gevorderden.

Ervaren instructeurs

Onder leiding van ervaren instructeurs leer je de fijne kneepjes van het windsurfen. Er is aandacht voor theorie, veiligheid, voorrangsregels en natuurlijk sta je heel veel op de windsurfplank! Je surft met het best mogelijke materiaal en daardoor kun je binnen no-time heen en weer surfen.

Inschrijven

De kosten voor dertien lessen van anderhalf uur inclusief board, zeil en wetsuit zijn € 150,- als je voor woensdag 1 mei inschrijft. Voor de kinderen die twijfelen of ze windsurfen wel echt leuk vinden zijn er zaterdag 4 en zondag 5 mei Proeflessen. Je betaalt dan €10,- en kunt na de les beslissen of je inschrijft voor een heel seizoen. Zaterdag 11 mei en zondag 12 mei start de eerste les van de windsurfclub.

Relaxte sfeer

Dus wil jij ook lekker buiten zijn, aan je giek hangen, over het water knallen, meedoen met de super gezellig lessen in een super relaxte sfeer? Schrijf je dan nu in via www.leerwindsurfen.nl/surfclub