Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV (Foto: aangeleverd)

Douglas Schagen viert haar 5e verjaardag!

SCHAGEN - Douglas Schagen bestaat woensdag 17 juli 5 jaar. Eigenaresse Aranka Kruijer is zo trots als een pauw!

"Starten franchise vestiging was beste beslissing ooit!"

Aranka: "Terugkijkend op de afgelopen 5 jaren kan ik zeggen dat het starten van een Douglas franchise vestiging de beste beslissing ooit is geweest. Immers, Douglas is en blijft de sterkste speler in cosmeticaland als het gaat om assortiment, dienstverlening en klantbeleving.

Douglas formule

Na ruime ervaring als medewerkster in een parfumeriezaak was ruim 5 jaar geleden de tijd rijp om mijn eigen bedrijf te runnen. De Douglas formule voelde toen, en nog steeds, aan als een warme jas.

Groot scala aan merken

De sterke marketing van Douglas in combinatie met het grote scala aan merken waren voor mij doorslaggevend om in een periode waarin de crisis op het dieptepunt zat, fors te investeren in een luxe parfumerie onder de Douglas vlag.

Elke dag feest

Nu, 5 jaar verder, kijk ik met trots naar mijn bedrijf waar we vele mooie momenten hebben beleefd met klanten en collega's. Als je van je passie voor parfumerie, je vak kunt maken en een geweldig team achter je heb staan, is het elke dag een feest om in Douglas Schagen te werken!"

Klanten bedankt

Ik wil oprecht alle klanten bedanken voor de afgelopen 5 jaren. We kijken er naar uit om jullie nog vele jaren van dienst te zijn dus, op naar nog 100 jaar Douglas Schagen!

25% korting en meer

Graag vieren we deze 5e verjaardag samen met u! Kom woensdag 17 juli naar onze store en ontvang 25% korting* op bijna alles. Die dag is ook de beauty expert van Anastasia aanwezig om u van perfecte wenkbrauwen te voorzien, alsmede een schoonheidsspecialiste die speciaal voor deze dag hand-treatments geeft. Draai aan het reuzenrad vanaf uw aankoop van € 50,- en geniet van alle cosmetica noviteiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag tot dan!

Uw Douglas Schagen team: Aranka, Miranda, Jacintha, Paula, Wendy, Kelly, Sann, Blanche, Amber & Maartje.

*voorwaarden van toepassing