Bewegingsexpressie is lekker vrij dansen
Bewegingsexpressie is lekker vrij dansen (Foto: aangeleverd)

Levenskunstig de zomer door (60+)

HOLLANDS KROON - Heb je zomerstop van je hobby's? Toch zin om iets te doen? Dan kun je met andere 60-plussers bijzondere activiteiten beleven deze zomer! Doe mee met 1, 2, 3, 4, of al onze leuke zomeractiviteiten.

Wat zou het gaaf zijn als we er een beetje voor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk senioren leuke dingen (blijven) doen deze vakantie. Doe zelf mee, en help ons mee om dat te veroorzaken!

Bewegingsexpressie

We beginnen met een 2-daagse cursus bewegingsexpressie van de enorm leuke bewegingsleraar Henk Smits. Op donderdagochtend 18 en donderdagochtend 25 juli kan je meedoen in Ons Centrum in Wieringerwerf. Niveau of ervaring is niet belangrijk!

Oudhollandse liedjes

Woensdag 7 augustus is er in het Noorderlicht in Hippolytushoef een Oudhollandse liedjes Bingo met pianist/dirigent Ria Appelman. We gaan er vanuit dat het een heerlijke meezing-bingo wordt. Waar ook nog wat leuke prijsjes te winnen vallen. Open voor iedereen boven de 60. Reserveer een plekje!

Gniffel voorstelling

Donderdag 15 augustus proberen we ouderen en jongeren samen te brengen in Lelypark in Wieringerwerf. Theater Gniffel zal een voorstelling spelen die leuk is voor jong en oud. Daarna is er een open podium waar de generaties aan elkaar mooie dingen kunnen laten zien en horen.
Dus zorg ervoor dat je samen met je achter-klein-buur-leen-kind(eren) een mooie middag hebt!

Zingen

We eindigen 'Levenskunstig de zomer door' zondag 18 augustus met een middag liederen zingen dirigent Ria Appelman. Het maakt niet uit of je wel/niet/een beetje/vals of mooi kan zingen. Het gaat om de gezelligheid en het verbroederen via muziek.

Afbeelding