Schitteren in bioscoopfilm

REGIO - Voor het eerst organiseert het veelbekeken YouTube kanaal 'WDO MOVIES' een heuse zomeractiviteit voor getalenteerde kinderen uit de regio!

Kun jij niet genoeg krijgen van acteren en wil jij deze vakantie schitteren in je eigen film? Wil jij als een echte filmster in een limousine naar jouw eigen première gebracht worden en daar stralen op de rode loper? Ben je daarnaast tussen de 8 en de 15 jaar oud? Lees dan snel verder en geef je op voor deze bijzondere activiteit!

WDO Movies Zomerweek

In de maand augustus 2019 wordt WDO Movies Zomerweek iedere week georganiseerd. De Zomerweek bestaat uit 5 achtereenvolgende dagen, van 08:30 tot 16:00 uur. De bijeenkomsten worden georganiseerd in theater de Beun (Heiloo), hier vindt ook de première plaats. Tijdens de bijeenkomsten krijg je theater en acteerlessen aangeboden. Weerbaarheid is een belangrijk onderdeel van dit WDO avontuur.

Je krijgt dagelijks lunch aangeboden vanuit WDO. De opnames vinden plaats op diverse locaties, afhankelijk van het scenario wat jij grotendeels zelf bedenkt. Je wordt in een echte limousine naar de première gebracht, inclusief rode loper.

Hoofdprijs: naar Curacao

Door deelname maak je automatisch kans op een nominatie voor de WDO Movie Awards (eind 2020 in Hilversum), met als hoofdprijs een reis naar Curacao.

Kosten

De kosten voor WDO Movies Zomerweek bedragen €199, aanmelden doe je via www.wdoic.nl.

WDO Movies Zomerweek bestaat uit drie groepen die hun WDO avontuur aangaan op de volgende startdata:

Groep 1: 5 augustus 2019, Groep 2: 12 augustus 2019, Groep 3: 19 augustus 2019.

Meer informatie: www.joeykugelmann.com.