Nieuwe wasboxen om de auto stralend schoon te spuiten!
Nieuwe wasboxen om de auto stralend schoon te spuiten! (Foto: Theo Moras)

Hypermoderne Carwash-station bij Garage van der Stoop en Kruijer

'T VELD - De nieuwe carwash-station van Garage van der Stoop en Kruijer is alweer enige tijd volop in gebruik. "Jawel, en het begint flink drukker te worden", laat eigenaar Mark Kruijer weten. Dat is begrijpelijk, want de wasstraat die de garage nu heeft is ultramodern en biedt het nieuwste van het nieuwste op wasgebied.

"Je kunt kiezen wat je wilt"

Ten eerste is er de hypermoderne Roll Over wasinstallatie, die over de auto heen rolt. Daarnaast zijn er drie nieuwe wasboxen gerealiseerd, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende wasprogramma's.

Logische volgorde

"Voor die verschillende wasprogramma's heb je twee slangen", legt Mark uit, "en drukknoppen met een aantal programma's waaruit je kunt kiezen. Je kan kiezen wat je wilt, maar een logische volgorde is dat de klant eerst met een aparte slang de velgen van de auto spuit. Daarna kun je de auto wassen met een hogedruk straal met een zeepje erbij. Dan kun je de auto borstelen met warm water en shampoo. Waarna de auto afgespoeld kan worden. Daarna is het nog mogelijk de auto in te spuiten met wax en je kunt hem afspuiten met osmosewater. Dat is water waar geen organismes meer inzitten. Dat betekent dat je met de auto nog nat kan wegrijden en dit water dan vlekvrij opdroogt."

Mark is blij met een nieuwe wasstraat. Het idee bestond er al lange tijd, maar de tekeningen en vergunningen hebben wat tijd in beslag genomen. En toen de vergunning er eenmaal was, werd de bouw nogmaals uitgesteld, in verband met de nieuwe verkeerssituatie van de N241. "De gemeente verwachtte dat er teveel verkeersbewegingen zouden plaatsvinden op de weg naar ons bedrijf."

Nu is dat allemaal achter de rug. Iedereen is van harte welkom om bij Garage van der Stoop en Kruijer de auto vlekvrij schoon te maken in de hypermoderne wasstraat of wasboxen met scherpgeprijsde wasprogramma's!

Autobedrijf van der Stoop & Kruijer | Provincialeweg 16 | 1735 ET 't Veld | T. 0226-423540 | F. 0226-423546

www.autobedrijfvanderstoopenkruijer.nl | info@autobedrijfvanderstoopenkruijer.nl