Afbeelding
(Foto:aangeleverd)

TEMPUR … …werkt drukverlagend

DEN HELDER - Anders dan een matras met pocketveren, latex of schuim vormt een TEMPUR matras zich naar het lichaam in plaats van andersom. Een TEMPUR matras bevat geen zones en bouwt geen tegendruk op waardoor een gevoel van gewichtloosheid ontstaat. Niet voor niets vindt het TEMPUR materiaal zijn oorsprong in de ruimtevaart!

… is temperatuurgevoelig

TEMPUR bestaat uit open cellen welke zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht vormen naar de contouren van het lichaam. Wanneer het matras niet wordt beslapen keert het altijd weer terug naar haar oorspronkelijke vorm.

…optimaliseert de bloedsomloop.

Een TEMPUR matras zorgt voor minder drukpunten waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd. Een tintelend gevoel in armen en benen is vanwege de betere drukverdeling dus verleden tijd.

…zorgt voor minder draaien en woelen

Op een matras met tegendruk draait iemand gemiddeld 80 tot 100 keer per nacht, op een TEMPUR matras is dit slechts 17 tot 20 keer per nacht. Dit komt doordat een TEMPUR matras de druk evenredig verdeeld en de bloedsomloop niet beperkt. Hierdoor krijgen de hersenen minder vaak het signaal door dat er gedraaid moet worden.

…biedt een langere en diepere slaap

Bij elke wisseling van slaaphouding wordt de diepslaap kort onderbroken. Minder draaien en woelen op een TEMPUR matras leidt tot een langere periode van diepslaap waardoor het lichaam meer tijd krijgt zich te herstellen. Het resultaat? Heerlijk uitgerust opstaan!

…vermindert rug-, nek- en schouderklachten

Een TEMPUR matras zorgt ervoor dat de wervelkolom in een anatomisch correcte houding ligt en biedt ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam het verlangt. Lichamelijke klachten veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding worden hierdoor verminderd en voorkomen. De producten van TEMPUR worden daarom geadviseerd door maar liefst 75.000 medisch specialisten!

Zomeractie

De Bedden heeft nu tot 22 september een prachtige Tempur zomeractie en wel dat er op elk tweede Tempur artikel 50% korting gegeven wordt, een heel goed moment dus om tot de aanschaf van een Tempur bed te gaan. De Bedden: in Ravelijncenter op De Industrieweg 4b Den Helder. www.debedden.nl