Kuiper Caravans regelt alles tot in de puntjes
Kuiper Caravans regelt alles tot in de puntjes (Foto: aangeleverd)

'Kuiper Lodge' pronkt bij Kuiper Caravans

Overweegt u een stacaravan of chalet aan te schaffen? Nieuw, gebruikt, 4-seizoenen of alleen seizoensgebruik? Kuiper Caravans biedt u vele opties. Wij geven u met plezier uitleg over alle mogelijkheden en adviseren u met onze jarenlange ervaring als stacaravan- en chaletspecialist graag over uw aankoop.

Bij Kuiper Caravans vindt u een ruime voorraad gebruikte en nieuwe modellen op het showterrein. Momenteel staat het nieuwste model van de ''Kuiper Lodge'' te pronken, mogelijk in diverse uitvoeringen, die van alle gemakken is voorzien.

Naast het leveren van caravans en chalets, verzorgt Kuiper Caravans het transport, plaatsen en aansluiten ervan. Daarnaast ruilen wij uw huidige tour- , stacaravan of chalet graag in tegen de gunstigste prijs.

Bent u nog niet in het bezit van een staanplaats? Met onze ervaring en grote netwerk met recreatieparken kunnen wij u hierin ook adviseren.

Wij hebben ons eigen merk, van Nederlandse fabricaat, waar onze chalets volledig op maat gebouwd worden. Zoekt u een locatie aan de kust, in het bos of aan het water? Ook hierin kunnen wij u voorzien, wij beschikken over prachtige locaties door het gehele land.

U bent van harte welkom om te oriënteren, wij laten u de ruime mogelijkheden in: Aluminium Stacaravans, Chalets/Mobile bungalows, Mantelzorg Woningen en Stacaravan / Chalet occasions graag zien. Ook buiten kantooruren. Wij weten als geen ander wat het betekent een grote uitgave te doen en helpen u daar dan ook graag bij.

Kuiper Caravans | Verkoop – Inkoop - Het vinden van uw droomlocatie – Transport – Schoonmaak

Telefoon: +31 (0)226 74 52 62 | E-mail: info@kuipercaravans.nl | Bezoekadres: (op afspraak) Bij Recreatiepark de Luwe Stek | Hogebrugweg 3-5 | 1738 JW WAARLAND