De band Flashlight 1 van de muzikanten
De band Flashlight 1 van de muzikanten (Foto: aangeleverd)

Snuffelmarkt

NIEUWESLUIS - De bewoners van de Nieuwesluis nabij Wieringerwaard houden zondag 18 augustus een snuffelmarkt. Aanvang 11.00 uur, eindtijd 16.00 uur.

Zij hebben een uniek concept: Er worden geen kramen verhuurd. Deelnemers stallen koopwaar uit voor hun huis, in de garage, in de tuin of waar dan ook in of rond de eigen woning.

Vlag

Deelnemers aan de snuffelmarkt zijn op afstand te herkennen aan de uitgehangen vlag. Er is nog plaats voor nog meer 'handelaren'. Voorwaarde hierbij is dat het om niet-professionele handel gaat. Zij krijgen een plekje op de groenstroken langs de wegen van de Nieuwesluis, op het terrein van de haven, of bij mensen in de tuin.

Muzikaal spektakel

Diverse muzikanten treden op tijdens de snuffelmarkt. Bijvoobeeld Flashlight, een band opgericht begin jarig 80. Na een aantal jaren viel de band uiteen. Nu 35 jaar later zullen zij weer samenspelen tijdens een openbare reünie-repetitie. Zij spelen popmuziek en easy-listening. De zangeres van de band, Hanna Boin-Schmaltz, zal daarnaast ook solo optreden. Naast Flashlight spelen ook Bottle Up & Go en Look a like Neil Diamond.

Welkom

Ook andere muzikanten zijn nog van harte welkom. Het niveau van de muzikanten is niet belangrijk; van amateur tot professional, iedereen is welkom. Zij kunnen of bij mensen in de tuin optreden of op het opgestelde podium. In Wieringerwaard vindt het Pauwenpop plaats op dezelfde dag. De aanvang daarvan is 16:00 uur. Bezoekers en standhouders kunnen na de markt gelijk door naar Wieringerwaard.

Inschrijven

Muzikanten en/of handelaren kunnen zich gratis inschrijven bij Ed Pach tel.0224 223 209 of 0640 166 824 / ed.pach01@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding