Weekend staat bol van Oer-Hollands vermaak
Weekend staat bol van Oer-Hollands vermaak (Foto: Bron: stroetisgoed.nl)

Café 't Hoekje pakt uit tijdens kermis

SINT MAARTEN - De altijd gezellige kermis staat, voor sommige bewoners letterlijk, voor de deur. Kermis op Stroet welteverstaan. Café 't Hoekje laat deze prachtige lokale gelegenheid, dat plaatsvindt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus, niet onbenut. Integendeel, het gehele weekend staat bol van Oer-Hollands vermaak en uitdagende spelactiviteiten. Kom langs en, sterker nog, doe gezellig mee!

Ze staan garant voor een reuzegezellige avond

Zo staat vrijdag vanaf 19.00 uur kermisvoetbal op het programma. Een waar spektakel. Van 19.00 tot 21.00 uur zijn er 'spelletjes in de tent' die muzikaal worden geflankeerd door 'een paar Hijgende Herten'. Het gaat hier om een jaren 60 band die bestaat uit 'oude rotten' die deze periode bewust hebben meegemaakt. Denk hierbij aan Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lee Lewist en vele andere knallers uit deze tijd. Kortom, ze staan garant voor een reuzegezellige avond.

Speurtocht

Het weekend is dan pas amper begonnen. Zaterdag vanaf 13.30 uur is een speurtocht met als thema 'vreemde vogel' bij de kermistent. Eveneens is het dan mogelijk om te lasergamen op het veld achter de school. Van 15.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur is het tijd voor spelletjes in de tent. Rond 18.00 uur is een barbecue. Zondag vanaf 12.00 uur is harddraverij en van 13.30 tot 17.00 uur wederom spelletjes in de tent.

Aanmelden

Aanmelden of gezellig meedoen met activiteiten? Neem contact op met Henk via h.vd.vliet@quicknet.nl. Vragen of helpen? Mail dan naar stroetisgoed@gmail.com. Zie ook stroetisgoed.nl.