Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Marlequi-uitje als ideale oplossing

WARMENHUIZEN - Tijdens het werk kan het lastig zijn om de neuzen van collega's dezelfde richting op te krijgen, laat staan als een teamuitje voor de deur staat. Want iedereen moet het wel leuk vinden!

Dé uitdaging voor de organisator van een familie- of bedrijfsuitje: maak het iedereen maar eens naar zijn zin. Laat dat nou net de kracht van de Marlequi zijn. Kies ter plekke. Sportief? Ga discgolfen, escaperoom of ons nieuwe spannende spel 'Wie is de Marlequimol'. Je kunt ook kiezen voor een leuke spelronde met jeu de boules en darten. Liever creatief? Dan kun je betonschilderen, een fleurige gaasbak zagen en timmeren of pompoen carven. En het mooie is: het gaat altijd door. Want er is veel ruimte in de grote lichte kas waar je letterlijk tussen de geurige druiven en exotische kalebassen staat. Wil je na afloop ook lekker dineren of barbecueën? Dan kan dat gewoon! De Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Want of je nou op zoek bent naar een fleurig boeket of perkgoed, je van creatief of sportief houdt, een doener bent of juist liever wilt relaxen - bij ons ben je welkom!

Bed & Breakfast

Kom overnachten in één van de comfortabele Restinns. Elke ochtend geserveerd met heerlijk ontbijt. Logeren bij de boer was nog nooit zo leuk!

Fair de Marlequi

Elk jaar vaste prik: de Fair de Marlequi. 14 & 15 september is er een grandioze markt in onze kas met heel veel leuke en originele streekproducten. Mis het niet! Tuinderij De Marlequi. Koos & Margit Dekker. Trambaan 5a, 1749 CZ Warmenhuizen 0638916380. Instagram: de_marlequi. Facebook: Tuinderij de Marlequi.